Histoire d'O ( O' nun Hikayesi )

Histoire d'O
O' nun Hikayesi
Best Erotic Films / 82 
Yapım Yılı : 1975
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür : Dram / Erotik
Yönetmen : Just Jaeckin
Oyuncular : Corinne Cléry / Udo Kier / Anthony Steel / Jean Gaven / Christiane Minazzoli / Martine Kelly / Gabriel Cattand  / Albane Navizet / Henri Piégay / Alain Noury / Florence Cayrol / Eva Carson / Sylvie Olivier / BernardJeantet / Jean-François Mathieu / Stéphane Macha / Vladimir Brajovic / Judith Novak / Gabriel Briand

Hikaye:

Garip ve ıssız bir şatoda, genç ve güzel bir fotoğrafçı olan "o" sevgilisi Rene sayesinde sadomazoşizm ile tanışır. Rene, onu sorgulamadan kabul ettiği bir dizi aşağılama ve erotik deneyin öznesi haline getirir.  

Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

+ yorum + 1 yorum

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.