Şahin K Günah Keçisi Full izle Tek Part

Şahin K Günah Keçisi izle

Konusu: Almanya’daki şöhretli, zengin, fakat mutsuz hayatını arkasında bırakıp sade ve normal bir hayata kavuşma arzusundaki Şahin K., Bodrum’da yaşamaya karar verir. Kötü şöhreti yüzünden kaybettiği oğlu Caner’e kavuşmak için çabalarken kasabanın sıkıntılarını da çözecek bir halk kahramanı haline gelir. Peşini bırakmayan şöhreti onu farklı maceralara sürükleyecektir. .

Bilgi:Yapım: 2011 - Türkiye Tür: Biyografi , Komedi Süre: 85 dakika Yönetmen: Cenk Özakıncı Oyuncular: Turgay Tanülkü, Nuri Alço,Şahin K,Sevtap Parman,Yıldırım Memişoğlu,.... Senaryo: Alper Erze, Yapımcı: Ceylan Büyükbeşe,Cenk Özakıncı,

Film Yorum:Recep İvedik'le karşılaştıracak olursak, aslında, filmlerin kaliteleri açısından ikisi de hemen hemen aynı düzeydeler; ama iş, başrollerini karşılaştırmaya geldiğinde fark oldukça büyüyor.. Şahin K.'nın -resmen- kabiliyetsizliği yanında, Şahan Gökbakar'ın oyunculuğu, Oscar'lık mertebesinde.. Koskoca Şahin K. yetmezmiş gibi, sanatını hep kibarca icra eden Nuri Alço ile doğrudan olaya giren Tecavüzcü Coşkun gibi iki azılı ırz düşmanını daha -hem de tamamen o eski özelliklerine binaen- kadrosuna katan film, bir de 'ahlakçılık' yapmaya ve bu adamlarla, kasaba gençlerine centilmenlik öğretmeye kalkışır ki ne desek boş valla..

Seçenek 2
Share this article :
Etiketler: , , ,

+ yorum + 10 yorum

11 Mart 2014 15:37

Güzel filmdi teşekkürler

Adsız
11 Kasım 2014 07:10

Merhaba. Sitenizdeki filmleri izliyorum ve sitenizi çok beğeniyorum. Emeğinize sağlık..
film sitesi - film izle - film izle 720p Alternatif olarak diğer +18 içerikli linkimiz; sex hikayeleri

Adsız
20 Şubat 2015 23:13

Online Film izleme tadına bizimle varın ve bedava Film Seyretme imkanını yaşayın

26 Haziran 2015 14:02

Daima güncel Hd Film izle , Full HD film izle , Tek Part Film izle , Türkçe Dublaj Film izle , Belgesel izle , 3d film izle ve benzeri katagorilerde film izleyebileceğiniz en iyi adrestesiniz. En iyi yerli filmlerin hd kalitede bulabileceğiniz ve türkçe dublaj film izleyerek keyifli zaman geçirebileceğiniz bir film sitesi üzerinde çalıştığımızı ve sizler için en iyi aksiyon filmleri izleyebileceğiniz güzel bir site yapmaya çalıştığımızı belirtmek isterim. Kaliteli animasyon filmleri izleyebileceğiniz ve en önemlisi tek part film izleyebileceğiniz bir sistem kurmanın gururunu yaşadığımızın bilincindeyiz. Keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.

14 Ocak 2016 06:01

site sayibi ben bahar mutlaka skype adresimi ekle unutma bahar_bahar_56@hotmail.com

14 Ocak 2016 06:02

site sayibi ben bahar mutlaka skype adresimi ekle unutma bahar_bahar_56@hotmail.com

4 Eylül 2017 05:24

http://kaliteli-film-izle.blogspot.com.tr/

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.