Mühürlü Köşk Filmi Full izle

Mühürlü Köşk
Mühürlü Köşk İzle Özlem yücel film izle, Mühürlü Köşk İzle erotik sahneler frame özlem film izle, Mühürlü Köşk İzle erotik online izle, Mühürlü Köşk filmini İzle
Konusu: polislerden kaçan bir çete mühürlü bşr köşk bulur mühürü söküp girip saklanırlar ev de lanetli ruhlar vardır çete elemanları için ölüm kalım mücadelesi başlar günahlarının bedeli bu dünyada ödenecektir .

Bilgi:Yapım: - Türkiye Tür: Gerilim, Korku, Süre: 80 dakika Yönetmen: Serkant Yaşar Kutlubay, Oyuncular: Sibel Gökçe, Zafer ışık, Murat Yatman, Berke Kutlubay, Oza Tuna Tepiroğlu, özlem Yücel, Davut Ince,

Film Yorum:Adını ilk kez Frame Türkiye yarışması ile duyuran ve bu yarışmada verdiği frikikler ile gündeme oturan Özlem Yücel MÜHÜRLÜ KÖŞK filmindeki cesur sahneler ile çok konuşulacak. Yönetmenliğini Serkant Yaşar KUTLUBAY`ın yaptığı başlıca rollerini ünlü oryantal Sibel GÖKÇE, Özlem YÜCEL,Davut İNCE,Zafer IŞIK ve İbrahim Mensah`ın yaptığı Türkiye`de yapılan korku filmlerine milat olabilecek filmdeki sevişme sahneleri uzun süre konuşulacağa benziyor.

Share this article :
Etiketler: , , ,

+ yorum + 4 yorum

Adsız
11 Kasım 2014 07:06

Merhaba değerli sex hikayeleri gerçek okuyucuları. öncelikle sexhikayeleri.dizimig.com adresine bize bu sex hikayeleri okumamıza imkan sağladığı için teşekkür ediyorum.. bu sitedeki hikayelerin hepsi gerçek sex hikayeleri ve yaşanmış sex hikayeleri kesinlikle.
If you factor in the amount my employers paid me while I was working on it, quite a bit. full film izle - film izle - film izle 720p - 720p film izle - film izle - aksiyon filmleri izle - film izle - film izleme sitesi - film sitesi

Adsız
20 Şubat 2015 23:14

Online Film izleme tadına bizimle varın ve bedava Film Seyretme imkanını yaşayın

27 Ocak 2016 16:23

teşekkürler arkadaşlar sizide seslidünya acılan sitemize beklerız.

Merhaba arkadaşlar sizleride sesliduy sitemize beklerız..

knight online ve pvp serverler sevenlerı aramız'a beklıyoruz..

teşekkürler arkadaşlar sizide seslidünya acılan sitemize beklerız.

Merhaba arkadaşlar sizleride sesliduy sitemize beklerız..

Selam arkadaşlar sizleride seslidünya

Selam arkadaşlar sizleride seslidünya sohbet

Merhabalar dostlar sizleride sesli chat

Merhabalar dostlar sizleride Knight Online Steam

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.