Vicdan Nurgül Yeşilçay Filmi izle


Nurgul yeşilçay filmi, nurgül yeşilçay sevişme vicdan full izle bedava vicdan filmi izle vicdan online izle
Konusu: Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişininarasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi. Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pekyetinmiyor, ‘yırtmak’ istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ilekarısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağırbasıyor yüreğinde. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişiyor.”Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa kaderimiz yüzündenmi?” Üçlü bir aşk üzerinden bir vicdanî hesaplaşmayı anlatıyor “Vicdan”. .

Bilgi:Yönetmen: Erden Kıral Senaryo: Raşit Çelikeze Öykü: Hasan Özkılıç Müzik: Zülfü Livaneli Kurgu: Mustafa Preşeva Görüntü Yönetmeni: Zekeriya Kurtuluş Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Nazan Kesal, RızaSönmez, Nihan Okutucu, Murat Gürvardar, Şener Köklükaya, Atilla Akarsu,Emine Sivri Tür : Dram Gösterim Tarihi : 10 Ekim 2008

Film Yorum: Farklı bi deneyimdi bence biraz ağırdı ama o kadar ıyk falan değildi yalnız porno niyetine de izlensin dikkat çeksin diye fazla belden aşağı vurmuşlar bu da filmin kalitesini baya düşürmüş saptırmış.

Share this article :
Etiketler: , ,

+ yorum + 5 yorum

Okan
12 Haziran 2014 17:59

Nurgül Yeşilçay Altın Portakal'ı fazlasıyla haketmiş..

Adsız
20 Şubat 2015 23:14

Online Film izleme tadına bizimle varın ve bedava Film Seyretme imkanını yaşayın

16 Ocak 2016 01:16

site sayibi mutlaka skype adresimi ekle unutma ben bahar skype bahar_bahar_56@hotmail.com ekle

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.