Saatte 200 Mph Filmi Tr Dublaj Full izle

Saatte 200 Mph Filmi Tr Dublaj Full izle

Konusu: Filmde amatör bir yarışcının, ağabeyini kaybetmesi ile intikam için verdiği mücadeleyi konu alıyor. İntikam için yarışa katılacaktır fakt gerçekleşecek olan yarış yasadışı ve hiçbir izin alınmaksızın yapılacaktır… Saatte 200 KM filmi türkçe dublaj izle, Saatte 200 KM filmi izle, Saatte 200 KM filmi full izle .

Bilgi:Yapım: 2011 Oyuncular: AnnaMaria Demara, Cleo Berry, Darren Anthony Thomas, Hennely Jimenez, Janet Tracy Keijser, Jared Kahn, Jaz Martin, Makelaie, Meredith Thomas, Pason, Paul Logan, Sean Cory, Tommy Nash, Zedrick Restauro Tür: Aksiyon Senaryo: Thunder Levin Yönetmen: Cole S. McKay Orijinal İsim: 200 M.P.H.

Film Yorum:çok ucuz gereksiz bir film alışılmış sıradan bi seneryo dicem ama seneryosu bile yok konu yok resmen aksiyon sacmalığı tek sahne montaj kazalar izleyiciyi kandırmaya yönelik bir film izleyende değil filmi yükleyende hata..

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.