Kanunsuz Josey Wales, The Outlaw Josey Wales izle

Kanunsuz Josey Wales, The Outlaw Josey Wales izle

Konusu: Amerikan İç Savaşı sırasında, Missouri eyaletinde çiftçilik yapan Josey Wales’in çiftliği Kuzeyli Federal Birlikler tarafından saldırıya uğrar. Federaller Wales’in karısını ve oğlunu öldürürler. Bunun üzerine Josey Wales intikam amacıyla Konfederasyon gerilla birliklerine katılır. Savaştan sonra tüm gerillalar teslim olduğu halde o teslim olmaz. Özellikle teslim olan gerilla arkadaşlarının önce federal hükümete bağlılık yemini ettirilip sonra da kurşuna dizilmesine şahit olduktan sonra, devlete olan öfkesi daha da artar… Artık bir kanun kaçağıdır. Ordu onu aramaktadır. Başına konulmuş ödül yüzünden savaş bitince işsiz kalmış tüm eski askerler peşindedir. İntikam ateşiyle yanan ancak ordunun da eline düşmek istemeyen Josey Wales Meksika’ya doğru zorlu ve maceralı bir yolculuğa çıkar… .

Bilgi:Oyuncular: Clint Eastwood, Chief Dan George, Sondra Locke, Bill McKinney, John Vernon, Paula Trueman, Sam Bottoms, Geraldine Keams, Woodrow Parfrey, Joyce Jameson, Sheb Wooley, Royal Dano, Matt Clark, John Verros, Will Sampson, William O’Connell, John Quade, Frank Schofield, Buck Kartalian, Len Lesser, Doug McGrath, John Russell, Charles Tyner, Bruce M. Fischer, John Mitchum, John Davis Chandler, Tom Roy Lowe, Clay Tanner, Robert F. Hoy, Madeleine Taylor Holmes, Erik Holland, Cissy Wellman, Faye Hamblin, Danny Green, Frank Cockrell, Kyle Eastwood, Richard Farnsworth, Walter Scott

Film Yorum:Time dergisine göre 1976 yılının en iyi filmleri arasında yeralan The Outlaw Josey Wales, tüm zamanların en iyi Westernlerinden…

Seçenek 2
Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.