Benim Adım Sam izle full izle I am Sam izle

Benim Adım Sam izle full izle I am Sam izleBenim Adım Sam izle full izle I am Sam izle

Konusu: Sam Dawson(Sean Pean), kızı ile mutlu bir şekilde yaşayan ve Beatles'a büyük hayranlık besleyen bir adamdır.Genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez.Kızı 7 yaşına geldiğinde ise onun için asıl sorunlar başlar. Artık kızı ondan çok daha ileri bir düzeye gelmektedir ve Sam ona pek fazla yardım edememektedir. Hükümet görevlileri kızı Sam'in yanından alırlar.Sam kızını geri alabilmek için 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak avukat Rita Harrison'ı (Mıchelle Pfeiffer)kiralar .

Bilgi:IMDB Puanı 7.4/10 Yapım:2001 - ABD Tür:Dram, Komedi Yönetmen:Jessie Nelson Senaryo:Jessie Nelson, Kristine Johnson, Yapımcı:Edward Zwick, Jessie Nelson, Richard Solomon, Marshall Herskovitz Süre:132 dk. Oyuncular Dakota Fanning, Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Doug Hutchison, Dianne Wiest, Laura Dern, Richard Schiff, Rosalind Chao, Ken Jenkins, Loretta Devine, Pamela Dunlap, Stanley Desantis, filmciniz.biz, Mason Lucero, David Nathan Schwartz, Joseph Rosenberg, Brent Spiner, Wendy Phillips, Brad Silverman

Film Yorum:Güzel filmdi. Duygusaldı ve etkileyiciydi. Dakota Fanning gerçekten büyük bi star. Sean Penn hakeza. Oyuncular bu kadar iyiyken konuda uygunken filmin güzel olmaması için hiç bir sebep yok. İzlemeyen arkadaşlara önerim uygun bi ortam bulunsun. Espri kabiliyeti yüksek her filmde amacı gülmek olan bi arkadaşlarıyla oturup izlemesinler. Bu tarz filmleri o tip arkadaşlarla izlemeyi gerçekten sevmiyorum :)

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.