Meteor Filmi Tek Link izle


Meteor bedava izle, Meteor divx izle, Meteor film izle, Meteor filmi, Meteor filmi izle, Meteor filmini izle, Meteor hd izle, Meteor indirmeden izle, Meteor seyret, Meteor tek link izle, Meteor tek parça izle, Meteor tek part izle, Meteor türkçe, Meteor türkçe dublaj, Meteor türkçe dublaj izle, Meteor türkçe izle
Konusu: Bilim-adamı Dr Lehman, Everest'in 3 katı yüksekliğinde bir meteorun hızla dünyaya doğru ilerlediğini keşfeder. O ve asistanı meteorun hangi yönden, hangi koordinatlarda geliyor olduğunu bulmak zorundadırlar. .

Bilgi: Yapım: 2009 - ABD Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Gerilim, Süre: 188 dakika Yönetmen: Ernie Barbarash, Oyuncular: Christopher Lloyd, Michael Rooker, Marla Sokoloff, Brooke Newton, Mimi Michaels, Ernie Hudson, Bill Campbell, Ariel Gade, Kenneth Mitchell, Jimmy 'jax' Pinchak, Anne Bedian, Erin Cottrell, Senaryo: Alex Greenfield,

Film Yorum: Ne gereksiz bir filmdir bu? Bir kıyamet filminde sıkılacağım aklımın ucundan bile geçmezken resmen uyudum. Tamamen mantık hataları, abartılı ve gereksiz oyuncular, gereksiz karakterler. Ah bide sonu var elbet. O son neydi? Biri bana açıklayabilir mi? Çok güzel, başarılı bir filmmiş gibi Devam Edecek çıkmaz mı. Gelde çıldırma. Christopher Lloy. Kadrodaki en iyi oyuncuyuda 25. dakikada kaybediyoruz. Boşluğuna boşluk katıyor film bu senaryosuyla.
Alternatif Player
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.