Kolpaçino Bomba izle Kolpaçino 2 izle


Kolpaçino Bomba Full Film izle,Kolpaçino Bomba Orjinal izle,Kolpaçino Bomba Full izle,Kolpaçino Bomba Online izle
Özgür(Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmekte, ne de zengin kayınpederinden… Özgür’ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Özlem Hasgül) çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının ’kadınca’ intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır.
Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri(Aydemir Akbaş) ve Tayfun’dan( Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür’ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar..iyi seyirler


Yapım:2011 ~ Türkiye
Tür:Komedi, Macera, Polisiye
Yönetmen:Şafak Sezer
Senaryo:Şafak Sezer, Kaan Ertem, Serkan şengül, Suat özkan
Yapımcı:Şenol Zencir, Şahin Alparslan, Selin Altınel
Görüntü Yönetmeni:Kamil Çetin
Müzik:İskender Paydaş
Süre:1 saat 30 dk  
Oyuncular
Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Arzu Yanardağ, Ali Çatalbaş, Tuğba Melis Türk, Kubilay Penbeklioğlu, Orhan Aydın, Kemal İnci, Özcan Varaylı, Ferdi Merter, Kadir Kandemir, Seyhan Arman, Ebubekir öztürk, Fatoş Sılan, Günay İbicioğlu, M. Ali Kaptanlar, M.ali Kaptanlar, Osman Beyaz, Serkan şengül, Vedat Göksoy, Volkan Başaran

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.