Tentenin Maceraları Full izle Türkçe Dublaj

Tentenin Maceraları Full izle Türkçe Dublaj

Konusu: Tenten ile sadık köpeği Snowy, bir maket gemi bulur ve Sakharine’in hedefi olur. Sakharine, Tenten’in, bir korsana hazineyi çaldığına inanmaktadır. Tenten, köpeği Snowy, Kaptan Haddock, Thompson ve Thompson’un yardımıyla nefes kesen bir kovalamaca sonunda, korsan gemisi Tekboynuz’un son istirahatgâhını bulacaktır. Bu gemi enkazı servet ve bir lânet barındırmaktadır. .

Bilgi:Yapım: 2011 - ABD Tür: Animasyon, 3 Boyutlu, Aile, Çocuk, Macera, Süre: 100 dakika Yönetmen: Steven Spielberg, Oyuncular: Daniel Craig, Andy Serkis, Simon Pegg, Jamie Bell, Cary Elwes, Toby Jones, Senaryo: Edgar Wright, Steven Moffat, Joe Cornish, Senaryo (Kitap): Hergé , Yapımcı: Steven Spielberg, Peter Jackson, Kathleen Kennedy, Stephane Sperry, Ken Kamins, Nick Rodwell, Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler..

Film Yorum:Tenten çizgi romanlarına yaşım tutmaz ama birkaç çizgi filmini izlemişliğim var bu animasyonda çizgi romanlarına ne kadar uyuyor çizgi romandaki tadı veriyor mu bilemiyorum ama izlerken sıkılmayacağınızı tahmin ediyorum..

Seçenek 2
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.