Arsenic and Old Lace ( Arsenik Kurbanları )

Arsenic and Old Lace
Arsenik Kurbanları
Yapım Yılı : 1944
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür : Komedi / Romantik / Gerilim
Yönetmen : Frank Capra
Oyuncular : Cary Grant / Priscilla Lane / Raymond Massey /Jack Carson / Edward Everett Horton / Peter Lorre / James Gleason / Josephine Hull / Jean Adair / John Alexander / Grant Mitchell / Edward McNamara / Garry Owen / John Ridgely / Vaughan Glaser

Hikaye:
Adı duyulmuş bir yazar olan Mortimer Brewster, dünyaevine girmiştir. Kendine mutlu ve huzur dolu bir yaşam biçen genç adam, Abby ve Martha adlarındaki iki halası hakkında korkunç bir gerçeği öğrenir. Yalnız ve yaşlı adamları arsenikle öldüren bu halalar Mortimer'in başına bela olacaktır.

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

+ yorum + 2 yorum

28 Ocak 2014 10:34

Siteniz Oldukça başarılı, çok güzel filmler paylaşıyorsunuz. Tebrik ederim.

Tek Parça izle
Türkçe Dublaj izle
Full Film izle
HD Film izle
Full HD Film izle

16 Ocak 2016 03:25

site sayibi mutlaka skype adresimi ekle unutma ben bahar skype bahar_bahar_56@hotmail.com ekle

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.