The Rebound ( Askin yasi yok )

The Rebound
Askin yasi yok
Yapım Yılı : 2009
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür : Komedi /  Romantik
Yönetmen : Bart Freundlich
Oyuncular :  Catherine Zeta-Jones / Justin Bartha / Art Garfunkel / Joanna Gleason / Lynn Whitfield / Kelly Gould / Andrew Cherry / Kate Jennings Grant / Rob Kerkovich / John Schneider / Sam Robards / Alice Playten / Stephanie Szostak / Marcel Simoneau / Eliza Callahan

Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır.Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır. Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.