How to Lose a Guy in 10 Days ( Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? )

How to Lose a Guy in 10 Days
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Yapım Yılı : 2003
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür : Komedi /  Romantik
Yönetmen : Donald Petrie
Oyuncular : Kate Hudson / Matthew McConaughey / Adam Goldberg / Kathryn Hahn / Annie Parisse / Thomas Lennon / Michael Michele / Shalom HarlowRobert Klein / Bebe Neuwirth / Samantha Quan / Justin Peroff / Celia Weston

Composure dergisindeki “Nasıl Yapmalı” köşesinin yazarı olan Andie Anderson’ın önünde kısa sürede teslim etmesi gereken alışılmadık bir görev vardır. Kadınların erkeklerle ilişkilerinde yaptığı ve onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir. Önündeki süre ise sadece 10 gündür. Bu süre içinde bir erkek bulması, onu kendisine aşık etmesi, sonra da kendisinden bıktıracak klasik flört hatalarını yapması gerekmektedir. Bu görev için hedef seçtiği Benjamin Barry adlı reklamcı gencin durumu da başka bir alemdir. O da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir.



Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.