The Red Shoes ( Kırmızı Pabuclar )

The Red Shoes
Kırmızı Pabuclar
Yapım Yılı : 1948
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Dram / Müzik / Müzikal
Yönetmen : Michael Powell / Emeric Pressburger
Oyuncular : Marius Goring / Jean Short / Gordon Littmann / Julia Lang / Bill Shine / Léonide Massine / Anton Walbrook / Austin Trevor / Esmond Knight / Eric Berry / Irene Browne / Moira Shearer / Ludmilla Tchérina / Jerry Verno / Robert Helpmann
Victoria Page, genç ve oldukça yetenekli bir balerindir. Güzel dansçının kariyeri, mükemmeliyetçi bir sahne yöneticisi olan Boris Lermantov'un ellerinde yükselişe geçer. Victoria, sahnede bir yıldız gibi parlarken, bunun bedelini ödeyeceğini henüz bilmemektedir. İdealist bir besteci olan Julian Craster, Red Shoes isimli bestesi ile ün yapmıştır. Victoria'ya aşık olan Julian, genç balerinin kalbini kazanır. Ancak her ikisinin de ummadığı bir düşmanları vardır. Boris Lermantov, Victoria'nın Julian ile olan beraberliğini onaylamaz. Bunun üzerine Victoria, Julian ile evlenmek için sahneleri ve Lermantov'u arkasında bırakır. Ancak bu bile onları Lermantov'un hışmından korumayacaktır.



  • 1.Kısım
  • 2.Kısım
Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.