Nine ( Dokuz )

Nine
Dokuz
Yapım Yılı : 2009
Lisan : Turkce Altyazı
Tür :Dram  / Müzikal / Romantik
Yönetmen : Rob Marshall
Oyuncular : Daniel Day-Lewis / Marion Cotillard / Penélope Cruz / Sophia Loren / Kate Hudson / Judi Dench / Nicole Kidman / Stacy Ferguson / Sandro Dori / Ricky Tognazzi / Giuseppe Cederna / Elio Germano / Roberto Nobile
Orta yaş krizine girmiş bir yönetmen olan Guido Contini, yeni filmini bitirmeye çalışmaktadır. Kafasında bu film olmasına rağmen, Contini filmi bir türlü bitirememektir. Nedeni hayatında çok fazla kadına yer vermesidir. Karısı Luisa, seksi metresi Carla, ilham perisi Claudia ve diğerleri... Contini için hepsi ayrı bir anlam ifade etse de, beklentiler arasında boğulduğunu hissetmeye başlar.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.