À l'aventure

À l'aventure
Yapım Yılı : 2008
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Dram / Erotik
Yönetmen : Jean-Claude Brisseau
Oyuncular : Carole Brana / Arnaud Binard / Nadia Chibani / Lise Bellynck / Etienne Chicot / Estelle Galarme / Frédéric Aspisi
Hayatından sıkılmış genç bir kadın önce işini sonra da eşini terk eder ve kendini aramaya başlar. Daha sonrasında çevresindekilerin de ona benzediğini fark eder, yakından baktıkça. Rasgele bir kafede tanıştığı psikiatrist ile birlikte çeşitli hipnoz seanslarına ve mutlak haz arayışı içinde seyahate çıkacaktır. Parkt bir bankta otururken tanıştığı yaşlı ve bilge bir adam, ona çocukken kendi kendine sorduğu sorular hakkında detaylı açıklamalar yapacaktır.
Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.