Hayat Avcısı – The Imposter 2012 Türkçe Dublaj izle

Hayat Avcısı – The Imposter 2012 Türkçe Dublaj izle

Konusu: Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öldüğüne inanan aile 1997'de gelen bir haber ile irkilir... .

Bilgi: Vizyon Tarihi: 22 Mart 2013 Yapımı : 2012 - İngiltere Tür : Belgesel , Biyografi Süre: 99 Dak. Yönetmen : Bart Layton Oyuncular : Charlie Parker , Anna Ruben , Alan Teichman , Cathy Dresbach , Amparo Fontanet Senaryo : - Yapımcı : John Battsek , Robert Debitetto

Film Yorum:Açıkcası filmin yönetmeni Bart Layton'u tanımıyordum ama bu olağanüstü belgeseli izledikten sonra merak uyandırdı bende biraz araştırdım zaten kendisi ingiltere ve amerikada bir çok ödüllü belgeselin sahibiymiş ve buna hiç şaşırmadım.Filme gelince belgesel, Teksaslı on üç yaşındaki Nicholas Barclay’in ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Nicholas üç yıl sonra evinden binlerce km uzakta İspanya’da bulunuyor. Oğullarının bu kadar uzakta bulunmasını ilk başlarda garipsesede çocuklarına kavuşmanın özlemiyle beklemeye başlıyorlar Fakat Nicholas eve döndüğünde gariplikler son bulmuyor. Sarışın, mavi gözlü bir çocuk olan Nicholas artık koyu tenli, koyu renk saçlı, koyu renk gözlü, farklı bir aksanla konuşan biri olarak ailenin karşısına çıkıyor sakın filmi anlattığımı düşümeyin filmde bundan sonra başlıyor zaten.Kısacası Gerilim ve gizem unsurlarının çok iyi kullanıldığı, tam her şeyi anladığınızı sandığınız anda olayın tamamen farklı bir boyuta taşınmasıyla sizi yeni sorularla baş başa bırakan, kurgu sahnelerdeki oyunculukların da çok iyi olduğu, son derece etkileyici bir yapım Hayat avcısı 8/10

Share this article :
Etiketler: , , , ,

+ yorum + 2 yorum

11 Aralık 2013 06:46

S.a ben sercan blogger web tasarımcısıyım aynı zamanda bir seo firmasında yetkili seo danışmanıyım yaşım 28 geziinirken sizin siteniz ile karşılaştım sitenize destek olmakta yardım talebinde bulunmaktayız.tasarım konusu olur vs. pr rankınızı ve hitinizi 1 hafta içerisinde yükseltmek seo ailesi olarak bizim elimizde dikkate alıyorsanız 05310739001. telefon numarasına bir çağrı veya msj bırakmanız yeterlidir .daha ayrıntılı bir şekilde görüşebiliriz ve (hiçbir ücret talep etmeden !)

12 Aralık 2013 04:06

güzel film teşekürler bu filmizlemelisniz.

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.