Dokunmayın Şabanıma Kemal Sunal izle

Dokunmayın Şabanıma Kemal Sunal izle

Konusu: Şaban ve Ökkeş iki eski asker arkadaşıdır ve bir gün yolları kodeste birleşir. Şaban kadınlar konusunda tam bir korkak ve çekingen, Ökkeş ise hovardadır. Ökkeşi babası evlendirmek istemektedir. Bir anlaşma yaparlar ve Şaban, Ökkeş'i evlendirilmek istenilen kızdan kurtaracaktır. Beraber kızın evine giderler. Ne var ki daha önce kızı hiç görmemiş olan Ökkeş'te Şaban'da kıza aşık olmuştur... .

Bilgi: Yönetmen Adı:Osman F. Seden Oyuncular:Kemal Sunal, Ahu Tuğba, Halit Akçatepe, Ali Şen, Coşkun Göğen, Reha Yurdakul Yapım Yılı:1979 Türkiye Vizyon Tarihi:1979 Süre:79 Dk.

Film Yorum:Büyük üstad Kemal Sunal ın en iyi filmlerinden biri,filmin başında manitalarla yaşadığı olaylar beni gülmekten yarmıştır. -Hayrolaa,bugun cok geldın şaban abi. +merhaba,bi durum olduda -ne karı kız dalgası mı yine ? +bildigin gibi değil,binerken yanıma oturmuşlar.O saat alarmı yanıma almışım tabi.emirgan ın orda anlıyomusun?bi ters garda getirdim ikisini de iki si de tavdalar(millet gülmekten yarılır) -bitir işini şaban abiii yürü bee :))) +milleti indirdim kavşakta,siz kalın dedim kızlara yok dediler uln keserim kulağınızı dedimm +çektim surların oraya ver allahım ver,ver allahım ver bi ona bi onaa! :))

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.