Barda Filmini Full izle

Barda Filmini Full izle

Konusu: Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkence ve tecavüze maruz kalırlar. Kendilerini alıkoyan grubun görünürde hiçbir amacı yoktur. Yaşları 20 ile 45 arasında değişen bu grup, hayatlarında eksik kalan her şeyin hesabını hiç tanımadıkları bu gençlerden çıkartırlar. Bu filmde 18 yaş sınırı vardır..iyi seyirler dileriz.. .

Bilgi:IMDB Puanı 6.7/10 Yapım:2007 ~ Türkiye Tür:Dram, Gerilim, Suç Yönetmen:Serdar Akar Senaryo:Serdar Akar Yapımcı:Serdar Akar, Güner Koralı, Alev Gezer Görüntü Yönetmeni:Mehmet Aksın Müzik:Selim Demirdelen, üçnoktabir Süre:1 saat 30 dk. Gösterim Tarihi:02 Şubat 2007 (Türkiye) Oyuncular Nejat İşler, Melis Birkan, Çağan Irmak, Erdal Beşikçioğlu, Zeki Demirkubuz, Burak Altay, Hakan Boyav, Serdar Orçin, Yeşim Büber, Nergis Öztürk, Onur Ünlü, Volga Sorgu, Salih Bademci, Cemal Şan, Eray Özbal, Meltem Parlak, Şamil Kafkas, Sarp Aydınoğlu, Sezen Aray, Doğu Alpan

Film Yorum:Barda’nın belki de en önemli başarısı, aynı şehirde dip dibe yaşamalarına rağmen birbirlerine kıskançlık, küçümseme ve nefret gibi duygularla bakan farklı gruplar arasındaki gerilimi ve şiddet potansiyelini gerçekçi bir şekilde ortaya koyuyor olması. Yakın zamanda yaşanmış tüyler ürpertici bir olayı referans alarak, benzerini en azından Türk sinemasında zor bulacağımız bir şiddet gösterisi sunuyor. Gerçekçi olup olmadığı sorusunun cevabını ise, işin plastik yönünü bir kenara bırakıp senaryonun farklı noktalarında aramak gerekiyor.

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.