Açlık Oyunları - Hunger Games Türkçe Dublaj izle

Açlık Oyunları  Hunger Games - Hemen izle

Konusu: Yakın bir gelecekte Kuzey Amerika kuraklık ve arkasından gelen yangın ve kıtlıklarla zayıflayarak çökmüş; yerini bir başkent ve 12 eyaletten oluşan Panem adında bir ülkeye bırakmıştır. Bu yeni ülkede her sene eyaletlerden kura ile seçilen ikişer gencin katıldığı "Açlık Oyunları" düzenlenmektedir. Kısmen eğlence amaçlı, kısmen de halka göz dağı vermeyi hedefleyen bu oyunlar, ayrıca tüm Panem ülkesinde televizyonlardan da izlenmektedir. 24 farklı 'yarışmacı' bütün televizyon seyircilerinin gözleri üzerindeyken, rakiplerini eleme ve hayatta kalma mücadelesi vermektedirler. .

Bilgi:IMDB Puanı 7.6/10 Yapım: 2012 - ABD, Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Psikolojik, Gençlik, Süre: 142 dakika Yönetmen: Gary Ross, Oyuncular: Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Isabelle Fuhrman, Woody Harrelson, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Alexander Ludwig, Toby Jones, Leven Rambin, Amandla Stenberg, Willow Shields, Lenny Kravitz, Jacqueline Emerson, Dayo Okeniyi, Jack Quaid, Latarsha Rose, Rhoda Griffis, Amber Chaney, Dakota Hood, Annie Thurman, Raiko Bowman, Kalia Prescott, Kimiko Gelman, Ethan Jamieson, Judd Lormand,

Film Yorum:eğer söz konusu film bir kitabın filmiyse karşılaştırmak gayet normal. bazılarıda çıkıp kitap okumayı boş olarak görüyor. film konusundaki düşüncemi soracak olursanız bir kere final kitapla aynı değil, filmin tamamında atlamalar olmuş yada konuyu farklı yerde gerçekleştirmişler. filmi izleyen olaylardan farklı sonuç çıkarır kitabı okuyan farklı. ama kitaptan esinlenerek yapıldığı için kitaba uyması gerekir. kısacası filmi kitapsız değerlendirmiş olsam çok etkilemedi vereceğim puan 10/5

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

+ yorum + 2 yorum

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.