DÜELLO – 720P HD İZLE - Türkçe Dublaj




Fragman : 






Film :
 Filmi Full HD izleyebilmeniz icin sag kosedeki 360 secenegini 720 Yapiniz. Yada baglanti hiziniza gore degistiriniz.
Dikkat! Play`a Bastiktan Sonra Biraz Bekleyiniz Video Biraz Gec Aciliyor Bilginize





Film Bilgileri :
12. yüzyıldaki Genpei klan savaşları sırasında geçen filmin gerçeküstü dünyası, kovboy filmi ve Japon dönem filmlerini birleştirmektedir. Beyazlardan Genji ve Kırmızılardan Heike fakir bir dağ kasabasında, efsanevi bir hazineyi ararken karşılaşırlar.  Tanrı vergisi bir atıcılık yeteneği olan yalnız bir silahşör de kasabaya gelince herkes onun hangi çeteye katılacağını merak ediyordur. Bu durum sonunda şiddetli bir güç gösterisiyle patladığında, aşağılık hileler, ihanet, şehvet ve aşk çarpışmaya başlayacaktır.
Tür: Aksiyon, Korku, Macera, Savaş, Western
Yapım: 2007
IMDB Puanı: 6,2
Yönetmen: Takashi Miike
Oyuncular: Quentin Tarantino , Shun Oguri , Yoshino Kimura , Yusuke Iseya , Kaori Momoi
Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.