APOKALIPTO 720P HD IZLE - Türkçe Dublaj



Fragman :




Film :
 Filmi Full HD izleyebilmeniz icin sag kosedeki 360 secenegini 720 Yapiniz. Yada baglanti hiziniza gore degistiriniz.
Dikkat! Play`a Bastiktan Sonra Biraz Bekleyiniz Video Biraz Gec Aciliyor Bilginize




Film Bilgileri : 
Apokalipto izlefilmini türkçe dublaj olarak Apokalipto 720p kalitesi ile sitemize Apokalipto full ekledik güzel bir Aksiyon Savaş ve Tarih içerikli film kesinlikle izlemeye değer diyoruz..
hd film izle film hakkında ki yorumlarınızı mutlaka bekleriz.. iyi izlemeler dileriz..

Maya Krallığı yaygınlaşan şehirler kurmaya devam etmektedir..Gökyüzünü delen dev pramitler yaparak olagan üstü ve etkileyici toplum elde ederek Amerikaya 1000 yıl hüküm sürmüşlerdir..daha sonrasında bu dünya tarihin ışıltısı için de yerle bir oldu…vede geriye kalan tekşey ise ormanlarla kaplı olan pramitler…Maya uygarlıgı sona erkek Mel Gibsonun yönetmenligini yaptıgı güzel bir filmdir.


Tür: Aksiyon, Dram, Savaş, Tarih, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2007
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Mel Gibson ,
Oyuncular: Rudy Youngblood , Dalia Hernandez , Amilcar Ramírez , Mayra Serbulo , Espiridion Acosta Cache ,

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.