Rüzgarla Konuşanlar izle Full izle Türkçe Dublaj

Rüzgarla Konuşanlar izle Full izle Türkçe Dublaj

Konusu: Acımasız İkinci Dünya Savaşı'ndaki Saipan mücadelesinde, Çavuş Joe Enders (Akademi Ödüllü Nicolas Cage) düşmanın asla kıramadığı tek savaş kodu ile eğitilen genç Navajo Ben Yahzee'yi (Adam beach) ve Navajo Kodu'nu korumakla görevlidir. Eğer Yahzee Japonlar'ın eline düşecek olursa, Enders ordunun en güçlü sırrını korumak için ne kadar ileri gidebilir? John Rice'ın yazdığı filmde, Navajo askerlerinin cesaret ve özverilerinin Pasifik'teki savaşı nasıl kazandırdığını usta yönetmen John Woo seyircilere anlatıyor. .

Bilgi:IMDB Puanı: 5.8/10 Yapım: 2002 ~ ABD, Japonya Tür: Aksiyon, Savaş Oyuncular: Nicolas Cage, Mark Ruffalo, Peter Stormare, Christian Slater, Brian Van Holt Yönetmen: John Woo

Film Yorum:olagan üstü savaş sahneleriyle harika bir yapım film zaten gerçek olaylardan esinlenerek yapılmış senaryosunda japonların telsiz şifrelerini çözmeye çalışıyolar ve savaşı böyle kazanıyolar filme sadece nicolas cage değil tüm oyuncular harika bir performans sergilemiş izlenmesi gereken bir film.

PART 2
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.