Akıl Oyunları izle full izle A Beautiful Mind izle

Akıl Oyunları izle full izle A Beautiful Mind izle

Konusu: John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır.. .

Bilgi:En İyi 50 Film Arasında 23. sırada IMDB Puanı:7.9/10 Yapım:2001 ~ ABD Tür:Biyografi, Dram, Gizem, Psikolojik Yönetmen:Ron Howard Senaryo:Akiva Goldsman Senaryo (Kitap):Sylvia Nasar Yapımcı:Ron Howard, Brian Grazer Görüntü Yönetmeni:Roger Deakins Müzik:James Horner Süre:2 saat 14 dk.

Film Yorum:mantıklı nedenler yalnızca ama yalnızca gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir!! gerçek bir sevginin bir dehayı nasıl hayatta tuttuğunun gerçek bir dehanın nasıl kendisiyle baş ettiğinin muhteşem bir kanıtı john nash bu adam bana çok şey öğretti.

Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.