Telefon Kulubesi - Phone Booth Full izle


Telefon Kulübesi Filmi izle ~ Tek parça HD,Telefon Kulübesi türkçe dublaj izle,Telefon Kulübesi full izle,Telefon Kulübesi tek part izle
Konusu: Stu Shepard, yolda yürürken bile asistanının yardımıyla iş bağlantıları yapan, bir saniye bile boş vakti olmayan parlak bir reklamcıdır. Sadece özel görüşmelerini belirlediği bir telefon kulübesinden yapmaktadır. Bir gün her zamanki gibi özel görüşmesini yaptıktan sonra kulübeden çıkarken telefon çalmaya başlar. Shepard, telefon kulübesine girip telefonu kaldırdıktan sonra bulunduğu yerde kalakalır. New York camın önünde akmaya devam etse de, o telefonu kapatamadığı için kulübeden dışarı çıkamaz. Kulübeyi hedef alan bir seri katil, adamı kontrol etmeye başlar. Silahın kırmızı ışığını alnında hisseden Shepard, bütün emirleri yerine getirecektir. Polis de etrafı sarmaya başlamıştır. Ve bir tanesi bu olayı bitirmeye kararlıdır .

Bilgi: Dram / Gerilim Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2003 Yönetmen : Joel Schumacher Senaryo : Larry Cohen Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique Müzik : Harry Gregson-Williams Yapım : 2002, ABD , 90 dk. Oyuncular: Colin Farrell (Stu Shepard) , Kiefer Sutherland (Telefondaki ses) , Forest Whitaker (Yüzbaşı Ramey) , Radha Mitchell (Kelly Shepard) , Katie Holmes (Pamela McFadden) , Paula Jai Parker (Felicia) , Arian Ash (Corky) , Tia Texada (Asia)

Film Yorum:Filmi ilk duyduğumda bütün film telefon kulubesinde geçiyor sıkıcıdır diye düşünmüştüm ama tam tersine çok ilginc ve farklı bir yapım olmuş sıkılmadan ve gerilim bir an düşmeden merakla izledim gerçekden güzel bi filmdi izlenmesi gerekenler arasına yazmak lazım,filmin süresine gelince kısa diyenler olmuş baştada dediğim gibi bütün film telefon kulubesinde geçiyor daha ne kadar uzatabilirlerdi bundan fazlası artık sıkıcı olurdu ,filmin başarısında Colin Farrell ın performansınıda dikkat çekmek lazım. Puanım: 7.5/10

Playe Bastıktan Sonra Bekleyin
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.