Süper Türk filmi tek part izle

Süper Türk filmi izle | Süper kahramanları bilirsiniz, peki süper kahraman dediğiniz nasıl olur? Enteresan nitelikleri olur, gökyüzünün derinliklerinde belki ışık hızında uçar, doğaüstü yetenekleri olur, farklı özelliklere sahip olur, büyülü olur, ölümsüz olur, süper güçlü olur. Ancak bizim bu Süper Türk biraz farklı, nasıl mı? Mesela, kumar masasında hiç kimseye çaktırmadan çeşitli hileler yapar. Bir de bu kahramanın annesi olur, oğluna nazar değmemesi sebebiyle kurşun döktürür, boncuk filan takar. Böyle bir kahraman işte bizim Süper Türk filmi kahramanımız.

Yönetmenliğini Tamer Karadağlı'nın üstlendiği ve dağıtıcılığını MedyaVizyon'un yaptığı Süper Türk filmi 16 Mart 2012 tarihinde sinemalarda olacak. Filmin oyuncu kadrosu daha garip; Buket Dereoğlu, Suna Keskin, Atilla Arcan, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Necmi Yapıcı ve Cem Emüler gibi isimler yer alıyor. Enteresan bir çalışma olacak gibi, bakalım dört gözle bekliyoruz filmi.

Film setinden çeşitli kareleri sizlere paylaşalım, şimdilik bununla idare edin...







Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.