Aşkım Benim filmi izle - tek part izle

Aşkım Benim Filmi | Direk Film İzle: Cebinde iki kuruş parası olmayan ama oldukça yakışıklı bir isimdir Georges Duroy. Bu sefil hayatından kurtulup modern ve elit bir kesim olan Paris sosyetesinin içine girmeyi amaçlar. Bunun ise en kolay yolunu bulmaya çalışır ve bu yüzden yakışıklılığını kullanmaya karar vererek asillerin eşlerini baştan çıkarmaya çalışır. İlk etapta kendi himayesi altına almak istedikleri kadınları genç yaşlı demeden etkilemeye çalışır. Böyle gelişen bir film Aşkım Benim.

Filmin oyuncu kadrosunda oldukça iyi isimler yer alıyor. Mesela; Christina Ricci, Colm Meaney, Kristin Scott Thomas, Uma Thurman, Philip Glenister, Pip Torrens, Robert Pattinson, Natalia Tena gibi oyuncular ilk etapta dikkat çeken isimler oluyor. Yapımcılığı ise şu 4 isim üstleniyor; Uberto Pasolini, Simon Fuller, Laurie Borg, Ildiko Kemeny ve Ceri Hughes. 102 dakika süren filmin dağıtıcılığını ise Özen film üstleniyor.

Aşkım Benim filmi henüz vizyona girmedi, bu yüzden sadece filmden etkileyici kareleri paylaşıyoruz sizlerle.






Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.