Maymunlar Cehennemi Başlangıç izle


Maymunlar Cehennemi: Başlangıç izle, Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi izle, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç online izle
Konusu: Maymunların zeka gelişimini inceleyen San Franciscolu bilim adamı bu sayede insanlar ve maymunlar arasındaki amansız savaştaartık en önemli figür haline gelmiştir ve bütün olaylar onun etrafında gelişir. Ayrıca maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmaya çalışan bilim adamı Wild Rodman, Ceaser adlı bir maymunla ilgilenmektedir. Fakat gelişen olaylar sonucunda Ceaser’ ı kendi evine götürmek ve onunla birlikte yaşamak yolunu seçer. Asıl maymunlar devri de böylece başlamış olur. .

Bilgi:Yapım: 2011 - ABD Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Süre: 120 dakika Yönetmen: Rupert Wyatt, Oyuncular: James Franco, Tom Felton, Freida Pinto, Andy Serkis, Don Cheadle, Brian Cox, Chelah Horsdal, Tyler Labine, John Lithgow, Sonja Bennett, Jamie Harris, David Oyelowo, Richard Ridings, ıvan Wanis-ruiz, Luc Roderique, Johnny Otto, Kis Yurij, Monica Mustelier, Tracy Spiridakos, Hal Myshrall, Trevor Carroll, Devyn Dalton, Gordon Douglas Myren, Mattie Hawkinson, Ginger Ger, Madison Bell, Elizabeth Weinstein, Matteo Mazziotti, Mark Henriques, Meredith Grantier, Syn Narula, Panou , Fernando Lara, Christopher Gordon, Leah Gibson, James Pizzinato, Evans Johnson, Terry Notary, Kevin O\'grady, Robin Nielsen, Karin Konoval, Adrian Hough, Jeb Beach,

Film Yorum:Başlangıç için güzel bir anlatım fakat ortada bir maymun cehennemi durumu kesinlikle yok, filmin sonlarına doğru isyan eden ufak bir grup zeki maymunun ormana doğru kaçışı sadece, maymunlar cehenneminin eski yapımından hatıralarda kaldığı gibi insanlar üzerinde büyük bir etki göstermeleri zaten mümkün bile değildi, tabi 2. filme açık kapı bırakılmış, ileride neler yapılacağı bilinmez, insanlar üzerinde gerçekten güç sahibi olmaları için senaryoya insanları büsbütün çaresiz bırakacak şeyler de eklemeleri gerekli, mesela deney ilacının ters etki yaparak beyni işlevsiz kılan bir versiyonunu bulup bunu insanlara karşı silah olarak kullanmaları mantıklı olabilir :)

Film Telif Hakkından Dolayı Sitemizden Kaldırılmıştır
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.