Hayat Ağacı filmi izle 2011 Tr Dublaj


Hayat Ağacı (izle indir) | Hayat Ağacı izle, Hayat Ağacı filmi izle, Hayat Ağacı online izle, Hayat Ağacı indir meden izle, Hayat Ağacı divx izle
Konusu: 1950 lerde, Teksaslı bir ailenin izlenimci hikayesini yönetmen beyaz perdeye yansıtmıştır. En büyük ogul olan Jack’in hayat seyahati ile başlayan film, Jackin masum çocukluk yıllarından, babası Mr. O’Brien (Brad Pitt) ile kurmaya çalıştıgı ancak hayal kırıklıgıyla sonuçlanan ergenlik zamanlarını anlatır. Jack (Sean Penn) Modern dünyada kendini kaybolmuş bir ruh olarak tanımlar. Hayatın başlangıcı, yaratılma sebepleri için cevaplar arayıp durur. Bu arada Varolmakla ilgili inancını da sorgulayacaktır. .

Bilgi:Türü:Bilim-kurgu,Dram,Fantastik Ülke:Amerika,İngiltere Yapım Yılı:2011 Yönetmeni:Terrence Malick Oyuncular:Brad Pitt, Sean Penn, Jennifer Sipes, Fiona Shaw, Alexandria Deberry, Dalip Singh, Jessica Chastain, Pell James, Joanna Going, Brayden Whisenhunt, Jodie Moore, Michael Showers, Chris Orf, Cole Cockburn, Crystal Mantecon, Danielle Rene, Erinn Allison, Gerardo Dávila, Jackson Hurst, Kathryn Rawson, Kimberly Whalen, Lisa Marie Newmyer, Nathaniel Holt, Robin Read, Tamara Jolaine, Tori Ramert, Will Wallace, Zach ırsik Yapımcı:Dede Gardner, William Pohlad, Grant Hill, Sarah Green, Bill Pohlad, Nicolas Gonda, Ivan Bess Senaryo:Terrence Malick Görüntü Yönetmeni:Emmanuel Lubezki Gösterim Tarihi:27 Mayıs 2011 Amerika Süresi:138 Dakika

Film Yorum: Ben filmi beğenenlerdenim.Yalnız film çok ağır bir tempoda ilerliyor,son derece dikkatli izlenmesi gerekiyor.Özellikle filmin başlarında bir sinema filmi değilde National Geographic Belgeseli izliyor izlenimine kapılıyorsunuz.Malick;dünyayı,doğayı,evreni bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.Zaman zaman bu çok uzun sürüyor ve filmde nerede kaldığınızı unutuyorsunuz ve kopukluklar oluşuyor.Ama genel anlamda insan doğasını çok iyi yansıtmış.Şefkat dolu bir anne ve despot bir baba figürü.Anneye adeta tapan bir çocuk.Filmdeki oyunculuk performanslarıda çok iyiydi.Görsellik müthişti.Benim puanım 10/8.

Partlar arası geçiş otomatiktir.
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.