Ölesiye Ask - Camping Sauvage - Wild Camp Full izle


Yaz tatilinde göl kenarında bir kampta 17 yaşındaki Camille, her zamanki sıkıntılı ruh hali içinde kendisini ailesi ve erkek arkadaşı arasında sıkışmış hissetmektedir. Camille kampta bir süre sonra yelken hocası olarak yeni işe alınmış 40 yaşındaki Blaise ile karşılaşır. Camille de Blaise de yaşama karşı isteksizdir. Bu durum, onları birbirlerine yaklaştırırken, diğerlerinden uzaklaştırır. Fakat bu beraberlik bir süre sonra çevredekileri çileden çıkartır, tutkuları ise onları zincirlerinden koparan bir ilişki olarak canlanır. Bir süre sonra Camile ile Blaise kendilerinden geçercesine tehlikeli bir aşka sürükleneceklerdir... .

Yapım:2005 - Fransa Tür:Dram , Romantik Süre:79 dakika Yönetmen:Christophe Barratier, Oyuncular:Isild Le Besco, Denis Lavant, YannTregouet, Pascal Bongard, Emmanuelle Bercot, Senaryo:Nicolas Bonilauri, Christophe Ali, Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.