Absentia 2011 Korku Filmi izle


Absentia 2011 Filmi izle ~ TR Altyazılı Tek Parça FuLL,Absentia izle,Absentia tek parça izle,Absentia altyazılı izle,Absentia 2011 izle
Tricia’nın kocası Daniel 7 senedir kayıptır. Küçük kardeşi Callie de Danielin artık gıyaben ölü (dead in absentia) olarak ilan edilmesi üzerine Tricia ile yaşamaya gelir. Tricia bir şekilde hayatına devam etmeye çalışırken Callie de evin yakınlarda ugursuz bir tünel bulur. Bu tünelin Danielin kaybolmasına baglamaya başlar zaten Danielin ölümü de dogal degildir. Tünelde antik bir güç vardır ve Daniel ölümden çok daha beter bir kadere mahkum edilmiş olabilir… .

imdb puanı:6,0 (360 OY) Türü:Korku Ülke:Amerika Yapım Yılı:2011 Yönetmeni:Mike Flanagan, Oyuncular:Doug Jones, Justin Gordon, Katie Parker, Dave Levine, Courtney Bell, Yapımcı:Courtney Bell, Morgan Peter Brown, Rich Cleary Senaryo:Mike Flanagan Görüntü Yönetmeni:Rustin Cerveny Filmin Süresi:90 dakika Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...



Diğer alternatifler tıkla izle
Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.