Kahraman Dostlar Tr Dublaj Full izle


Kahraman Dostlar, Kahraman Dostlar izle, Kahraman Dostlar Full izle, Kahraman Dostlar HD izle, Kahraman Dostlar Online izle
Başarısız bir oyuncu olan fare Johnny Mauser’in hava değişimine ihtiyacı vardır. Şehirdeyken çektiği sıkıntılardan tamamen uzaklaşmak istediği için de kırlara yönelir. En sonunda Mullewapp isimli sevimli bir köyde karar kılar. Burası huzurlu bir yerdir ve kalabileceği güzel bir çiftlik evi vardır. Johnny, kısa süre sonra yeni dostlar bile edinmeye başlar. Ancak kısa bir süre sonra köyün sakinlerinden koyun Cloud ortadan kaybolunca, Johnny ve yeni arkadaşları kendilerini heyecanlı bir maceranın ortasında buluverirler.

Filmciniz.BizYönetmeni:Tony Loeser Senaryo:Achim von Borries Yıldız oyuncular:Benno Fürmann . Joachim Król ve Christoph Maria Herbst Mullewapp – Das große Kinoabenteuer der Freunde filmi 2009 yapımlı Animasyon türü bir yapıt.Imdb puanı 6.2/10

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.