19. Karım -The 19th filmi Full izle


19.Karım – The 19th film izle,19.Karım – The 19th sinema izle,19.Karım – The 19th full izle,19.Karım – The 19th türkçe dublaj izle
Bir Çok Bayanla beraber olduğundan dolayı öldürüldüğü sanılan bir adamın bir numaralı katil zanlısı eşidir… Farklı bir klise mezhebine dahil olan BeckyLyn, polygamiyi savunan ve başka bayanlarla birlikte olan kocasının katil zanlısı olarak suçlanmaktadır. Arkadaşı Queenie ise bayanın masum olduğundan emindir ve BeckyLyn’in oğlu Jordan Filmciniz.biz ile annesinin ismini temize çıkarmak için uğraşmaktadır.

Tür: Dram Filmleri Yapım: 2010 IMDB Puanı: 5.0/10 Oyuncular: Chyler Leigh, Matt Czuchry ve Jeff Hephner

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.