Vay Arkadaş 2010 Full izle Tek Link


Vay arkadaş izle, Vay arkadaş full izle, Vay arkadaş filmi izle, Vay arkadaş hd izle, Vay arkadaş film izle
Manik, Tik ve Dildo İstanbul’da kenar semtlerde yaşayan ve hayatlarını ufak tefek dolandırıcılık işleri ile idare ettiren çocukluk arkadaşlarıdır. Manik, sürekli başına bela alan; Tik pek kimselere bulaşmayan; Dildo ise kadınları cezbeden tiplerdir. Suç dolu yaşamları, günün birinde Manik’in babasının ölümcül hasta olup; tedavisi için yüklü miktarda para gerektiğinde değişmeye başlayacaktır. Merakla beklenen ve 2010 yılının en çok konuşulan filmlerinden olan Vay Arkadaş’ısizlere sunuyoruz. Oldukça eğlenceli ve kimi yerlerde de hareketli olan filmde ünlü oyuncular da yer alıyor. Film için sizlerin de yorumlarınızı bekliyor; iyi seyirler diyoruz.

Yerli Puanı: 6.9/10 Tür: Aksiyon, Komedi, Macera Yönetmen: Kemal Uzun Oyuncular: Demet Evgar, Rasim Öztekin, Mete Horozoğlu, Mustafa Üstündağ, Fırat Tanış, Erdal Tosun, Bülent Çolak, Pamela Spence Müzik: Multitap Süre: 1 saat 36 dk

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.