Kara Büyü Needle full izle


Kara Büyü Needle izle, Kara Büyü Needle Türkçe Dublaj izle, Kara Büyü Needle direk izle, Kara Büyü Needle full izle, Kara Büyü
Arkeoloji ögrencisi Ben, babasının ölümünden sonra 18.yüzyıldan kalma Le Vaudo Mort adı verilen bir makinanın mirasına konar. Bu aleti bir kolej partisinde dener ancak gecenin ilerleyen saatlerinde makinanın çalınmış oldugunu görür ve bu makineyi ortaya çıkarmakla çok yanlış adım attıgını farkedecektir ; Bir katil 18.yüzyıldan kalma doğa üstü güçleri olan bu makina ile kolej ögrencilerine korkulu anlar yaşatacaktır.

Yapım: 2010_2011 - Avustralya Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Süre: 89 dakika Yönetmen: John V. Soto, Oyuncular: Michael Dorman, Ben Mendelsohn, Jane Badler, Jessica Marais, Tahyna Tozzi, Trilby Glover, Travis Fimmel, John Jarratt, Quintin George, Michael Loney, Nathaniel Buzolic, Chanel Marriott, James Hagan (ı), Alyson Walker, Jade Chamberlain, Rhian Kate Glossop, Murray Bartlett, Malcolm Kennard, Luke Carroll, Khan Chittenden, Senaryo: Anthony Egan, John V. Soto, Yapımcı: Sean Baguley, Kane Manera, Deidre Kitcher,

Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.