ROMANTIK KOMEDI 2: BEKARLIĞA VEDA | 720P FULL HD TR İZLE

Romantik Komedi 2 Türkçe dublaj Hd izle

Film Bilgisi ;


Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, 2013 Türkiye yapımı komedi ve romantik türündeki sinema filmidir. 2010 yapımı Romantik Komedi isimli filmin devamı niteliğinde olan yapımda önceki filmde rol alan bir çok oyuncu bu filmde de rol almıştır. Romantik Komedi 2 ; Bekarlığa Veda ilk filmiyle 2010da seyirciyle buluşan ve büyük ilgi toplayan aşk tadında bir komedi devam filmi Bekarlığa Veda' konseptinde çekilen filmin yönetmenliğini ise ilk uzun metrajlı sinema işine imza atan Erol Özlevi üstleniyor. Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kaldığını fark eder. Panikleyen Didem sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. . Didem evlenme teklifi beklerken, Didem'in bu hallerinden habersiz Cem yeni bir filmin hazırlıklarına başlar ve başrolü paylaştığı Gözde adında bir kadınla tanışır; tamamen işine konsantre olur. Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem , Cem'e çaktırmadan onu izlemeye alır. Bu takip esnasında erkeklerin Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir.Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda izlerken böylece komik ve romantik bir macera başlar.. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar. Olaylar karıştıkça karışır. Romantik Komedi 2 ; Bekarlığa Veda izlerken kişiler arası iletişim, erkek-kadın ilişkileri üzerinde durulmuş ve hepsinden önemlisi film oldukça komiktir.. İyi Seyirler

Film Türü; Komedi, Romantik Filmler, Yerli Filmler


Film Hd kalitededir.



Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

+ yorum + 9 yorum

13 Nisan 2014 17:32

okeyoyna,tavlaoyna,okey,ücretsizokey,

21 Mayıs 2014 13:36

Süpersin çok guzel

16 Kasım 2014 12:31

Film izlenebilecek ender sitelerden

tek parça izle
full izle
izle
bölüm izle

19 Aralık 2014 04:59

Aşkın Bedeli 274. Bölüm izle Son Zaman ların En Çok izlenen Dizisi Aşkın Bedeli 274. Bölüm ile Hayranlarını Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor..

5 Nisan 2015 13:25

Daima güncel tek film izleyebileceğiniz en iyi adrestesiniz.En iyi yerli filmlerin hd kalitede bulabileceğiniz ve türkçe dublaj film izleyerek keyifli zaman geçirebileceğiniz bir film sitesi üzerinde çalıştığımızı ve sizler için en iyi aksiyon filmleri izleyebileceğiniz güzel bir site yapmaya çalıştığımızı belirtmek isterim. Kaliteli animasyon filmleri izleyebileceğiniz ve en önemlisi tek part film izleyebileceğiniz bir sistem kurmanın gururunu yaşadığımızın bilincindeyiz. Keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.

23 Ocak 2017 08:55

guzel paylasım

4 Eylül 2017 05:25

Tek part, full hd, türkçe dublaj, kaliteli filmin adresi
http://kaliteli-film-izle.blogspot.com.tr/

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.