The Housemaid ( Hizmetci )

The Housemaid
Hizmetci
Erotik Gerilim / 22
Yapım Yılı : 2010
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür :  Dram / Gerilim / Erotik
Yönetmen : Sang-soo Im
Oyuncular : Do-yeon Jeon / Jung-Jae Lee / Yeo-jeong Yoon / Woo Seo / Ji-Young Park / Seo-Hyeon Ahn / Jeong-min Hwang / So-ri MoonJin-ah Kim / Tae-back Chae / Shin-hwan Jeon / Sang-min Noh / Soon-kyu Jang / Yong-jae Cho / Hyun-kyung Lim
Hikaye:
Orta yaşlı bir dul olan Eun-yi, zengin bir ailenin evinde hizmetçi olarak işe başlar. Bir müddet sonra ev sahibi Hoon, kendi konumundan faydalanarak onun yatağına girer. Hoon'nun yatak odası ziyaretleri sıklaşır. Evin yaşlı hizmetçisi Byung-sik bu ilişkiyi, kocasını avcunda tutması için entrikalar çeviren Hae-ra'nın annesi Mi-hee'ye anlatır. Çok geçmeden Eun-yi hamile kalır ve çocuğu doğurmak ister.Fakat bu aile tarafından öğrenilir. Mi-hee, tüm itirazlarına karşın Eun-yi'yi çocuğu aldırmaya zorlar. Ne doğurmasına ne de evden ayrılmasına izin verir. Hoon gayri meşru dahi olsa çocuğun alınması konusunu enine boyuna düşününce, Mi-hee'nin planı geri teper. Kürtaja zorlanmak Eun-yi'nin akıl sağlığını çok kötü bozar ve o da bildiğini okumaya başlar. 

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

+ yorum + 3 yorum

12 Nisan 2014 22:00

http://hdfilmizletti.blogspot.com.tr/ REKLAMSIZ TEK PART FULL HD FİLMLER BURDA HERKEZİ BEKLERİZ

4 Ocak 2015 15:44

the husemaid filmi gayet güzel fakat Yargıç The Judge Türkçe Altyazılı filmi muhteşem.

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.