The Duchess ( Düses )

The Duchess
Düses
Yapım Yılı : 2008
Lisan :  Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür :  Biyografi / Dram / Tarih
Yönetmen : Saul Dibb
Oyuncular : Keira Knightley / Ralph Fiennes / Dominic Cooper / Charlotte Rampling / Hayley Atwell / Simon McBurney / Aidan McArdle / John Shrapnel / Alistair Petrie / Patrick Godfrey /Michael Medwin / Justin Edwards / Richard McCabe / Calvin Dean / Hannah Stokely 

Düşes filminin baş kadın oyuncusu sıra dışı bir güzelliğe sahip Keira Knightley tarafından canlandırılıyor. Bir çok sanatçı için dezavantaj gibi gözüken fiziksel dış görünümündeki değişikliği başarıyla avantaja çeviren Keira, Düşes Georgiana rolüyle destan yazıyor. On sekizinci yüzyıl sonu, çok güzel ve büyüleyici Düşes Georgiana Cavendish, dönemin en etkileyici kadınıdır. Düşesliği güzelliği ve karizmasına borçludur. Ancak yanlış politik hareketler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve yaşadığı aşk onun itibarını düşürmüştür. Kendinden yaşça büyük, Devonshire Dükü ile evlenir. Bu evlilikle Georgiana moda ekolü haline gelir. Aynı zamanda kurnaz bir politikacıdır da. Ama Georgiana hala evliliğinde bulamadığı aşkı umutsuzca aramaya devam eder. Filmde Knightley'ye Oscar adayı ünlü oyuncu Ralph Fiennes eşlik ediyor.


  • Turkce Dublaj
  • Turkce Altyazı

Watch Trailer 


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

+ yorum + 1 yorum

24 Mayıs 2014 07:54

thefilmavcisi.com türkiyenin yeni film izleme sitesi.

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.