STAR TREK: BILINMEZE DOĞRU TÜRKÇE DUBLAJ IZLE







Star Trek: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness Türkçe Dublaj izle filminde Atılgan'ın mürettebatı eve geri çağrıldığı zaman, kendi organizasyonları içerisinde durdurulamayacak güçte bir terörün donanma ve onun temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı da bir kriz içerisine soktuğunu fark ederler. Kaptan Kirk'in sonlandırması gereken kişisel bir kavgası vardır. Kirk, bu tek kişilik kitle imha silahını aramak ve yakalamak amacı ile savaş alanında özel bir arayış başlatır. Artık kahramanalarımız için yaşam ve ölüm arasında inanılmaz bir macera başlamıştır. Bu oyunda aşka meydan okunacak, dostluklar bitecek ve Kirk'ün geride bıraktığı tek ailesi olan mürettebatı için bir takım fedakarlıklar yapması gerekecektir... 2013 - ABD yapımı olan Star Trek: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness Türkçe Dublaj izle filmi Aksiyon, Bilim Kurgu ve Macera kategorilerinde yer alan bir film. Filmin oyuncuları arasında Chris Pine, Zachary Quinto ve Zoe Saldana isimleri bulunuyor. Star Trek: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness Türkçe Dublaj izle filminin yönetmenliğini ise J.J. Abrams ismi üstlenmiş. Bu güzel bilim kurgu kategorisindeki Star Trek: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness Türkçe Dublaj izle filmi için hepinize keyifli seyirler dileriz. Star Trek: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness Türkçe Dublaj izle filmini izlerken iyi ve güzel vakit geçirmeniz dileklerimizle...
















Share this article :
Etiketler: , , , ,

+ yorum + 1 yorum

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.