Cabaret

Cabaret 
Kabare
Yapım Yılı : 1972
Lisan :  Turkce Altyazı
Tür : Dram / Müzikal
Yönetmen : Bob Fosse
Oyuncular :  Kathryn Doby / Estrongo Nachama / Ricky Renée / Georg Hartmann / Ralf Wolter / Gerd Vespermann / Sigrid von Richthofen / Helen Vita / Elisabeth Neumann-Viertel / Marisa Berenson / Fritz Wepper / Joel Grey / Helmut Griem / Michael York / Liza Minnelli
Film 1931 yılının Berlin 'inde Weimar Cumhuriyeti sırasında geçer. Nazi'lerin Almanya'da yavaş yavaş güç kazanmaya başladıkları bir dönemdir bu. Bir yandan toplum için için kaynarken eğlence peşinde bir grup insan da umursamaz bir şekilde kendi serüvenlerini yaşamaktadırlar. Öykü dönemin ve insanlarının bir yerde aynası olan bir kabare'de birkaç kişinin çevresinde geçer. İngiltere'den Almanya'ya öğretmenlik yapmak niyeti ile gelen İngiliz yazar Brian, kabarede çalışan havalı dansçı Amerika'lı Sally Bowles ile dostluk kurar. Sally'nin dairesinde birlikte kalan ikiliye bir süre sonra zengin ve soylu bir Alman playboy Max katılır. Bu üçlünün çizgi dışı ilişkileri devam ederken, ülkenin yaklaştığı felaketi umursamayan ve bir kaçış arayışı içindeki bir kesim her akşam kabareye sığınarak gerçeklerden uzaklaşmayı tercih ederler.

 

  • Kısım 1
  • Kısım 2
Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.