İntikam Kurşunu Vizyon Film izle

İntikam Kurşunu Vizyon Film izle

Konusu: Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde Sly, Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor. New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir. .

Bilgi: Yapımı : 2012 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Suç Süre: 92 Dak. Yönetmen : Walter Hill Oyuncular : Sylvester Stallone , Sung Kang , Jason Momoa , Christian Slater , Sarah Shahi Senaryo : Alexis Nolent , Alessandro Camon

Film Yorum: sylvester işte..adam bir efsane , hala bu yaşta bile iyi filmler yapıyor..hele filmin sonunda o klasik yürüyüşü yok mu bitirdi beni..seyredin arkadaşlar bu adam bir daha gelmeyecek, film yaptıkça seyredin..jason momoa kötü roldeydi..filmi zenginleştirmiş,daha çok filmde ve sağlam projelerde olması gereken bir isim..filme puanım 10/6.5

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

+ yorum + 1 yorum

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.