Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Tek Parça İzle

Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Tek Parça İzle
Yenilmez 1 Türkçe Dublaj Tek Parça İzle
Açıklama: Namalup dünya ağırsiklet boks şampiyonu George Chambers (IceMan), tecavüz suşundan tutuklanarak hapse atılır.. Girdiği hapsanede ise, yenilgi yüzü görmemiş bir şampiyon bulunmaktadır, Fakat bu şampiyon hapsaneler arası turnuvalarda efsaneye dönüşmüş olan, yasal dünyada gayriresmi şampiyon olarak adlandırılan Monroe Hutchens (Wesley Snipes) dir.. Bu iki yenilmez şampiyonun bulunduğu hapsanede, mafyanın ve devletin en stratejik noktalarında sıkı bağlantıları olan, yaşlı bir boks hastası bulunmaktadır. Yenilmez 1 turkce dublaj izle, Bu yüzyılın boks maçını organize etmek ve iki şampiyonu ringe çıkarmak için gerekli adımların atılması yönünde emir verir..
Artık iki yenilmez arenaya çıkmak için hazırdır... iyi seyirler umit-film.blogspot.com
Yorum: Herkesin yenildiği bir gün olduğu gibi her boksorü yenecek bir rakip kesinlikle vardır kimse yenilmez değildir. Bu film bunu kanıtlıyor.
Kategori: Aksiyon, Dram, Eski Filmler, Spor, Suç, Türkçe Dublaj, Yabancı Filmler
Etiketler: Yenilmez 1, Yenilmez 1 full izle, Yenilmez 1 izle, Yenilmez 1 Undisputed 1 Filmi (Türkçe Dublaj) İzle
Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.