The Great Escape ( Büyük firar )

The Great Escape
Büyük Firar
Yapım Yılı : 1963
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Macera / Dram / Tarih
Yönetmen : John Sturges
Oyuncular : John Leyton / Gordon Jackson / David McCallum / Hannes Messemer / James Coburn / Donald Pleasence / Charles Bronson / James Donald / Richard Attenborough / James Garner / Steve McQueen / Angus Lennie / Nigel Stock / Robert Graf
Stalag Luft III, 2. Dünya Savaşı döneminde Alman Hava Kuvvetleri'ne verilmiş bir savaş tutsakları kampıydı. Bu kampın en önemli özelliği firar etmeye çalışmış kişilerden oluşuyor olması ve firarı önlemek için yüksek güvenlikli olmasıydı. Kaçmaları önlemek amacıyla kampın yapıldığı yer bile tünel kazmaya elverişsiz zemine sahip Polonya yakınlarında bir yerdi.


  • 1.Kısım
  • 2.Kısım
Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.