KIYAMET GÜNÜ – THE IMPOSSIBLE HD , 720p İzle


Fragman : 





Film :
Filmi Full HD izleyebilmeniz icin sag kosedeki 360 secenegini 720 Yapiniz. Yada baglanti hiziniza gore degistiriniz.Dikkat! Play`a Bastiktan Sonra Biraz Bekleyiniz Video Biraz Gec Aciliyor Bilginize 



Film Bilgileri :

26 Aralık 2004´te meydana gelen tsunami felaketinden kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesini anlatan bir film…Maria ve Henry kış tatillerini geçirmek üzere 3 çocuklarıyla birlikte tropik cennete olan Tayland´a giderler. Birkaç gün yılın yorgunluğunu atmak ve keyifli vakit geçirmek isterler. 25 Aralık gecesi Yılbaşı partisi düzenlenir ve gbu partide güzel vakit geçirirler. Ertesi sabah da havuz keyfi yaptıkları esnada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry bu sese baktıklarında otelin duvarları üzerinden dev dalgalar olduğunu ve üzerlerine doğru gelir.

Tür: 2012 Filmleri, 720p Film izle, Aksiyon, Dram, Gerilim, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2012
IMDB Puanı: 7,6
Yönetmen: J.A. Bayona
Oyuncular: Ewan McGregor, Naomi Watts, Marta Etura, Dominic Power, Bruce Blain, Sönke Möhring, Nicola Harrison, Tom Holland
Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.