Bir Zamanlar Askerdik-We Were Soldier(2002-Savaş-Mel Gibson)


Filmin konusu:

Mel Gibson'un yönetmenliği yapıp hem de başrolünü oynadığı film en dramatik Vietnam filmlerinden biri olarak gösterilmektedir.

Mel Gibson'un albay Hall more karakterini canlandırdığı film V,ietnam savaşının başlangıç süresini anlatmaktadır.

Albay Hall ve askerleri Viertnam'a giriş yaptıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır ve Amerikan ordusu tarihinin en büyük kayıplarını bekleyecektir.

Savaşın çirkin yüzünün birkez daha karşımıza çıktığı bu film otoritelerce en iyi savaş filmleri arasında gösterilmektedir...İyi seyirler

Açıklama:
Yapım:2002-amerika
Tür:Savaş
Süre:2 saat 20 dakika
Oyuncular:Mel Gibson,Kerry Russel,Bary Pepper
Yönetmen:Mel gibson
Puan: 7,5

Bir Zamanlar Askerdik Filminden Kareler

Bir Zamanlar Askerdik-We Were Soldier

Share this article :

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.