Enter Nowhere 2011 Türkçe Altyazılı izle – Full HD izle

Enter Nowhere 2011 Türkçe Altyazılı izle – Full HD izle
FİLMİN KONUSU
Enter Nowhere, temelde standart olarak bir çok Amerikan filmi ile aynı konuya sahiptir. Birbirini tanımayan gençler ve birbirinden farklı hayatlar, film içerisinde karşımıza çıkmaktadır. Farklı hayatların ve bireylerin, istemeden bir araya gelişi ve akabinde yaşanan olaylar farklı bir bakış açısı ile ele alınmaktadır. Her ne kadar filmin konusu bir çok kişi için tipik Amerikan filmi konusu olarak ele alınsa da, anlatım biçimi ve filmin kalitesi oldukça farklıdır. Filmin 3 ana kahramanı vardır. Kahramanlarımız, birbirinden farklı hayatlara ve yaşam biçimlerine sahiptirler. Yaşanan bir olay neticesinde, hepsi bir araya gelmek zorunda kalırlar ve Enter Nowhere izleyicileri için heyecanlı dakikalar başlar. Gençlerin bir araya gelmeleri ve durumu anlamaları biraz zaman alır. Kahramanlarımız olan 3 gençte bir ormanın içerisinde kaybolmuştur. Her biri ufak ve farklı maceralar ardından bir kulübe içerisinde buluşurlar. Asıl macera ise; ormanda kaybolan üç gencin bir ormanda ki aynı kulübe içerisinde karşılaşması sonucunda başlar. Hiç biri, ormandan bir türlü kurtulmayı başaramazlar. Sizler de, bu üç gencin bir orman içerisinde maceralarını yani Enter Nowhere filmi hd izleyerek bu maceraya ortak olabilir, heyecanlı dakikalar yaşayabilirsiniz. Oldukça sürükleyici bir etkisi olan
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.