Unutulmaz Titanlar (Irkçılık-Denzel Washington-2000)


Filmin Konusu:

Amerika'nın çalkantılı günlerinde geçen gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı bir Denzel Washington klasiği.

Amerika'da hayatın siyahlar ve beyazlar olarak ikiye ayrıldığı ırkçılığın tavan yaptığı bu günlerde geçen bir futbol takımının hikayesi.

Gün geçtikçe birbirine alışan ve başarılı olmak için renk ayrımını bir kenara bırakan gençlerin mücadelesi gözlerini yaşartacak.

Denzel Washington'un oyunculuğuyla büyülediği film birçok otorite tarafından ırkçılığa karşı çevrilen en güzel film olduğu düşünülüyor.

Açıklama:
Yapım:2000-Amerika
Tür:Dram-Irkçılık
Oyuncular:Denzel Washington,Ryan Gosling
Süre:2 Saat
Genel Puan:7,5

Filmden Resimler



Unutulmaz Titanlar Filminin Fragmanı:

Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.