Hotel Transylvania 2012 TR Dublaj izle

Yönetmen: 
Genndy Tartakovsky
Ülke: 
ABD
Tür: 
Animasyon, Komedi, Aile
Vizyon Tarihi: 
23 Kasım 2012 (Türkiye)
Süre: 
91 dakika
Senaryo: 
Dan Hageman, Kevin Hageman, David I. Stern
Müzik: 
Mark Mothersbaugh
Yapımcılar: 
Michelle Murdocca, Adam Sandler


Kont Drakula'nın sahibi olduğu, canavarlar ve ailelerinin insanların dünyasından uzak bir şekilde rahatça yaşadıkları Hotel Transilvanya'ya hoş geldiniz. Ancak Kont Drakula hakkında bilmeniz gereken bir şey daha var, zira Kont Drakula "Karanlıklar Prensi" olmanın yanında, Mavis isimli genç bir kızın aşırı korumacı babasıdır da. Maceraperest bir kişiliğe sahip olan Mavis heyecan peşinde koşmak isterken, babası Kont Drakula da kızını vazgeçirebilmek için özenle hazırlanmış, her detayı düşünülmüş, kötülüklerle dolu uydurma hikâyeler anlatmaktadır. Hem kızını koruyabilmek hem de içlerinde Frankeştayn ve gelini, Mumya Adam, Görünmez Adam'ın da bulunduğu bir grup canavarın güven ve huzur içinde yaşayabilmeleri için Hotel Transilvanya'yı açan Kont Drakula'nın yaşamı; normal bir adamın otele gelmesi ve kızı Mavis'e ilgi göstermesiyle alt üst olur.

Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.