Bir Dilek Tuttum Kiseki 2011 TR Dublaj izle

Yapım:
2011 – Japonya
Tür:
Aile , Dram
Süre:
128 dakika
Yönetmen:
Hirokazu Koreeda
Oyuncular:
Masami Nagasawa, Yoshio Harada, Joe Odagiri, Kirin Kiki, Oshiro Maeda
Senaryo:
Hirokazu Koreeda,


Usta Japon yönetmen Hirokazu Kore-Eda çocukluk arzuları ve hayali maceraları konu alan tatlı bir hikâyeyle aşina olduğu alana geri dönüyor. Parçalanmış bir aileyi anlatan Bir Dilek Tuttum, iki çocuğu izliyor: 12 yaşındaki Koichi ve küçük kardeşi Ryunosuke. Anne ile baba boşanmıştır; kardeşler de iki farklı şehirdedir. Koichi’nin tek dileği ailesinin tekrar bir araya gelmesidir. Bunun gerçekleşmesi için iki kardeş zıt yönlerde giden iki trenin teğet geçtiği anı izleme ve o esnada bir dilek tutma planı yapar. Yönetmen Kore-Eda, Kimse Fark Etmiyor ve Şişme Bebek’i izleyen bu yeni filminde çocukluk hayalleri ve daha iyi bir yaşam arayışına dair bir hikâye anlatırken gerçek hayatta da kardeş olan iki çocuğa rol veriyor. 







Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.