Carnage – Acımasız Tanrı Filmini Full Seyret

Carnage – Acımasız Tanrı Filmini Full Seyret

Konusu: Tanrı izle Çocuk parkında birbiriyle kıyasıya dövüşen iki haşarı çocuk… Sıradan görünen bir kavgayı, ebevyenler bir ev davetiyle modern biçimde çözmeye ve tatlıya bağlamaya çalışır. Fakat ilk başta medeni biçimde konuşarak sorunu çözmeye çalışsalar da, sonrasında işler sarpa sarar ve herkesin birbirinden sakladığı foyası meydana çıkar. Hiç kimse küçük çaplı bu ‘katliamdan’ kaçamaz. .

Bilgi:IMDB Puanı: 7.2 Yapım: 2011 – Fransa, Almanya, Polonya, İspanya Tür: Komedi, Dram Süre: 80 dakika Yönetmen: Roman Polanski Oyuncular: Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly, Jodie Foster

Film Yorum:Birbirinden oldukça farklı iki ailenin çocuklarının kavgasıyla başlayan tanışmaları birbirlerine takındıkları sahte tavırlar yüzünden bir anda kontrolden çıkıp, hayat, aile ve evlilik sorgulamalarına dönüyor.Usta yönetmen tek bir mekanda, usta oyuncularla(performanslar üst düzey) tiyatro havasında bir hesaplaşma hikayesini anlatıyor. 10/7

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.